Menu van de maand

 

 

 

Ganzenleverpastei en huisgemaakte confituren**

of

Sint Jacobsvruchten met witloof en grijze garnalen**

of

Rundercarpaccio met Parmezaanschilfers en raketsla

of

Kroketten van ossobuco

of

Scampi geflambeerd met cognac en kreeftenjus

 

 

 

Ossobuco Milanese

of

Ontbeende kwartel gevuld met pruimen

en saus van rode porto ***

of

Runderhaas Gorgonzola

of

Duo van goudbrasemfilet en gamba,

met kerstomaten en basilicum

of

Kalfslapje Antonio, met raketsla,

Parmezaan en Parmaham

 

 

 

Dessert van de chef

of

 Kaasbordje met Italiaanse kazen*

 

 

34,50 euro

(supplement van *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***10,00 euro)

 

Menu du mois

 

 

 

Terrine de foie gras d’oie et confitures maison**

ou

Noix de Saint Jacques aux chicons et crevettes grises**

ou

Carpaccio de bœuf aux copeaux de Parmesan et roquette

ou

Croquettes d’ ossobuco

ou

Scampi flambé au cognac et jus de homard

 

 

 

Ossobuco à la Milanese

ou

Déssosé de caille farcie de pruneaux

et sauce au porto rouge ***

ou

Tournedos au Gorgonzola

ou

Duo de filet de dorade et gamba,

aux tomates cerises et basilic

ou

Escalope Antonio, aux rucola,

Parmesan et jambon de Parme

 

 

 

Dessert du chef

ou

Assortiment de fromages italiens*

 

 

34,50 euro

(supplement de *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***10,00 euro)

Menu of the month

 

 

 

Terrine of foie gras and homemade marmelades**

or

Scallops with Belgian chicory and shrimps**

or

Beef carpaccio with Parmesan flakes and rocket

or

Croquettes of ossobuco

or

Scampi  flambé with cognac and lobster jus

 

 

 

Ossobuco Milanese

or

Deboned quail stuffed with prunes

and red Port sauce ***

or

Fillet of beef Gorgonzola

or

Duo of fillet of sea bream and gamba,

with cherry tomatoes and basil

or

Veal escalope Antonio, with rocket,

parmesan and Parma ham

 

 

 

Chef’s dessert

or

Assortment of Italian cheeses*

 

 

34,50 euro

(supplement of *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***10,00 euro)

 

terug naar/retour/back to menu  >

Webdesign:  www.axelart.be

Copyright © 2017 Ristorante Antonio Morreale - Steenokkerzeelstraat 151 1930 Zaventem - 02/721 00 81