Menu van de maand

 

 

 

Scampi met aubergine en munt

of

Kroketten met kaas en Parmaham

of

Toast met boschampignons

of

Rundercarpaccio met Parmezaanschilfers en raketsla

 

 

 

Kalfslapje met boschampignons*

of

Duo van goudbrasemfilet en gamba,

met kerstomaten en basilicum

of

Ravioli met zwarte zomertruffels en boschampignons

of

Ossobuco Milanese

of

Steak met groene-peperroomsaus

 

 

 

Dessert van de chef

of

 Kaasbordje met Italiaanse kazen**

 

 

34,50 euro

(supplement van *5,00 euro en ** 2,50 euro)

 

Menu du mois

 

 

 

Scampi aux aubergine et menthe

ou

Croquettes aux fromage et jambon de Parme

ou

Toast aux champignons des bois

ou

Carpaccio de bœuf aux copeaux de Parmesan et roquette

 

 

 

Escalope de veau aux champignons des bois*

ou

Duo de filet de dorade et gamba,

aux tomates cerises et basilic

ou

Ravioli aux truffes noirs d’été et champignons des bois

ou

Ossobuco à la Milanese

ou

Steak au poivre vert

 

 

 

Dessert du chef

ou

Assortiment de fromages italiens**

 

 

34,50 euro

(supplement de *5,00 euro et  $* 2,50 euro)

Menu of the month

 

 

 

Scampi with eggplant and mint

or

Croquettes with cheese and Parma ham

or

Toast with wild mushrooms

or

Beef carpaccio with Parmesan flakes and rocket

 

 

 

Veal escalope with wild mushrooms*

or

Duo of fillet of sea bream and gamba,

with cherry tomatoes and basil

or

Ravioli with black truffles and wild mushrooms

or

Ossobuco Milanese

or

Steak with green peppercorn sauce

 

 

 

Chef’s dessert

or

Assortment of Italian cheeses**

 

 

34,50 euro

(supplement of *5,00 euro and ** 2,50 euro)

 

terug naar/retour/back to menu  >

Webdesign:  www.axelart.be

Copyright © 2017 Ristorante Antonio Morreale - Steenokkerzeelstraat 151 1930 Zaventem - 02/721 00 81