Menu van de maand

 

 

 

Rundercarpaccio met Parmezaanschilfers en raketsla

of

Kroketten van haas met jus van peren

of

Sint Jacobsvruchten met sesam en pancetta**

of

Ganzenleverpastei en huisgemaakte confituren**

of

Scampi met look, Isignyboter en Italiaanse peterselie

 

 

 

Ossobuco Milanese

of

Ontbeende kwartel gevuld met pruimen

en saus van rode porto

of

Hazenrugfilet Arlequin***

of

Fazantenfilet Brabançonne***

of

Gebakken zalm met geitenkaas en honing

of

Kalfslapje met citroen, vleesjus en witte wijn

 

 

Dessert van de chef

of

 Kaasbordje met Italiaanse kazen*

 

 

34,50 euro

(supplement van *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***12,50 euro)

 

Menu du mois

 

 

 

Carpaccio de bœuf aux copeaux de Parmesan et roquette

ou

Croquettes de lièvre au jus de poires

ou

Noix de Saint Jacques aux sésame et pancetta**

ou

Terrine de foie gras d’oie et confitures maison**

ou

Scampi à l’ail,  beurre d’Isigny et persil italien

 

 

 

Ossobuco à la Milanese

ou

Déssosé de caille farcie de pruneaux

et sauce au porto rouge ***

ou

Filet de râble de lièvre Arlequin***

ou

Filet de faisan à la brabançonne***

ou

Saumon rôti au chèvre et miel

ou

Escalope de veau aux citron, jus de viande et vin blanc

 

 

Dessert du chef

ou

Assortiment de fromages italiens*

 

 

34,50 euro

(supplement de *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***12,50 euro)

Menu of the month

 

 

 

Beef carpaccio with Parmesan flakes and rocket

or

Croquettes of hare with Pear sauce

or

Scallops with sesame and pancetta**

or

Terrine of foie gras and homemade marmelades**

or

Scampi with garlic, Isigny butter and Italian parsley

 

 

 

Ossobuco Milanese

or

Deboned quail stuffed with prunes

and red Port sauce ***

or

Fillet of hare Arlequin***

or

Fillet of pheasant à la Brabançonne***

or

Baked Salmon with goat cheese and honey

or

Veal escalope with lemon,  gravy  and white wine

 

 

Chef’s dessert

or

Assortment of Italian cheeses*

 

 

34,50 euro

(supplement of *2,50 euro, ** 5,00 euro, ***12,50 euro)

 

terug naar/retour/back to menu  >

Webdesign:  www.axelart.be

Copyright © 2017 Ristorante Antonio Morreale - Steenokkerzeelstraat 151 1930 Zaventem - 02/721 00 81