Suggestione ANTIPASTI Calamari fritti con verdure 16,50 € Gefrituurde inktvisringen, groenten Calamars frits, légumes Fried squid rings, vegetables Crocchette di gamberi di Sicilia con salsa al nero di seppia 18,50 € Kroketten van Siciliaanse gambas, zwarte inktvissaus Croquettes de gambas siciliennes, sauce à l’encre de seiche Sicilian gambas croquettes, squid ink sauce Capesante con sesamo e Guanciale croccante 21,50 € Sint Jacobsnoten, sesam, krokant Italiaans varkenswangspek Noix de Saint Jacques, sésame, lard italiens croustillant Scallops, sesame, crispy Italian pork cheek baco Fagato Grasso di oca con mele caramelizzate e Marsala 21,50 € Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde appels, Marsala Foie gras poëlé, pommes caramélisées, Marsala Pan-fried foie gras, caramelized apples, Marsala Carpaccio di bue Irlandese maturata al tartufo nero di Norcia 23,50 € Sint Jacobsnoten, sesam, krokant Italiaans varkenswangspek Noix de Saint Jacques, sésame, lard italiens croustillant Scallops, sesame, crispy Italian pork cheek bacon PIATI PRINCIPALI Ravioli ai funghi di bosco, agnello e timo 21,50 € Ravioli met boschampignons, lamsvlees en tijm Ravioli aux champignons forestiers, agneau et thym Ravioli with forest mushrooms, lamb and thyme Carré di agnello al porto rosso con composta di mele e verdure 23,50 € Lamsribstuk met rode porto, appelcompote, groenten Carré d’agneau au porto rouge, compote de pommes, legumes Rack of lamb with red port, apple compote, vegetables Polpo grigliato con crema di carciofi e Guanciale 26,50 € Gegrilde inktvis, crème van artisjokken, krokant Italiaans varkenswangspek Poulpe grille, crème d’artichauts, lard italiens croustillant Grilled octopus, artichoke cream, Italian pork cheek bacon Duo di gamberi e orata con succo di crostacei 26,50 € Duo van Siciliaanse gambas en zeebrasem, jus van schaaldieren Duo de Gambas rouges de Sicile et dorade, jus de crustacés Duo of Sicilian gambas and sea bream, crustacean sauce Aragosta fiammeggiato al cognac con tagliolini e pomodorini 29,50 € Kreeft geflambeerd met cognac, tagliolini, kerstomaten Homard flambé au cognac, tagliolini, tomates cerises Lobster flambé with cognac, tagliolini, cherry tomatoes Filetto di manzo ai funghi di bosco 30,50 € Runderfilet, boschampignons Filet de boeuf, champignons forestiers Filet of beef, forest mushrooms Onze suggesties worden op zeer regelmatige basis gewijzigd naargelang het seizoen en het marktaanbod Nos suggestions changent très régulièrement en fonction de la saison et de l'offre du marché Our suggestions are changed on a very regular basis according to season and the market offer
Copyright © 2019 Ristorante Antonio Morreale - Mechelsesteenweg 212 1933 Sterrebeek - 0498/07 20 32

Webdesign: www.axelart.be