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commandes uniquement par téléphone (samedi avant 18h)

orders only by telephone (saturday before 6PM)

Antipasti 1. Carpaccio van gerijpte Black Angus, zwarte Norcia-truffel 20,00 € Carpaccio de Black Angus maturé, truffe noir de Norcia Aged Black Angus carpaccio, black Norcia truffle 2. Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde appels 19,00 € Foie gras poëlé, pommes caramélisées Pan-fried foie gras, caramelized apples 3.Carpaccio van Black Angus, raketsla, Parmezaanse kaas 15,00 € Carpaccio de Black Angus, roquette, Parmesan Black Angus carpaccio, rocket, Parmesan cheesee 4.Vitello tonnato - Op lage temperatuur gegaard kalfsvlees, tonijnsaus, kappertjes 15,00 € Veau cuit à basse température, sauce au thon, câpres Veal cooked at low temperature, tuna sauce, capers 5.Sint Jacobsnoten, zwarte sesam, Italiaans varkenswangspek 19,00 € Noix de Saint Jacques, sésame noir, lard italiens Scallops, black sesame, Italian pork cheek bacon 6.Scampi met knoflook* 15,50 € Scampi à l’ail * Scampi with garlic* (* als hoofdgerecht: 18,50 € / comme plat principal 18,50 €/ as main course 18,50 €) 7. Gefrituurde inktvisringen, courgette 15,00 € Calamars frits, courgette Fried squid rings, courgette 8.Kroketten van Parmezaanse kaas en zwarte truffel 15,00 € Croquettes aux Parmesan et truffe noir Croquettes with Parmesan and black truffle 9.Aubergine, tomaat, Parmezaanskrokantje, mozzarellamousse, basilicum 13,50 € Aubergine, tomate, croustillant de Parmesan, mousse de mozzarella, basilicum Eggplant, tomatoes, Parmesan crispy, buffalo mozzarella mousse, basil 10.Parmaham DOP, seizoensfruit 14,00 € Jambon de Parme DOP, fruit de saison Parma ham DOP, seasonal fruit Paste 11.Luingine, champignons, ganzenlever, zwarte truffel 23,00 € Linguine, champignons, foie gras, truffe noir Linguine, mushrooms, foie gras, black truffle 12.Luingine met inktvisinkt en inktvis 20,00 € Linguine a l’encre de seiche et calamars Linguine, squid ink and squid 13.Ravioli met oesterzwammen, crème van zwarte truffel 20,00 € Ravioli aux pleurotes, crème de truffe noir Ravioli with oyster mushrooms, black truffle cream 14.Tagliolini, zwarte truffel, Parmezaanse kaas 19,00 € Tagliolini, truffe noire, Parmesan Tagliolini, black truffle, Parmesan cheese 15.Tagliatelle, scampi, Sint Jacobsnoten, aubergine, tomatensaus 17,50 € Tagliatelle, scampi, noix de Saint Jacques, aubergine, sauce tomates Tagliatelle, scampi, scallops, eggplant, tomato sauce 16.Gnocchi, mascarponeroom, mortadelle, pistachenoten 17,50 € Gnocchi, crème de mascarpone, mortadelle, pistaches Gnocchi, Mascarpone cream, Mortadelle, pistachios 17.Paccheri, Gorgonzola, Parmaham 17,50 € Paccheri, Gorgonzola, jambon de Parme Paccheri, Gorgonzola, Parma ham 18.Paccheri, aubergine, gebakken ricotta, amandelen 15,00 € Paccheri, aubergine, ricotta poëlé, amandes grillées Paccheri, eggplant, fried ricotta, almonds 19.Ravioli gevuld met vlees, bolognaisesaus 15,00 € Ravioli farcis à la viande, sauce bolognaise Ravioli stuffed with meat, bolognaise sauce 20.Aardappelgnocchi met salieboter en Parmezaanse kaas 13,50 € Gnocchis de pommes de terre au beurre de sauge et parmesan Potato gnocchi with sage butter and Parmesan Piatti Principali 21.Tagliata van Black Angus Uruguay, balsamicocrème, raketsla, Parmezaanse kaas 28,00 € Tagliata de Black Angus Uruguay, crème de vinaigre balsamique, roquette, Parmesan Tagliata of Black Angus Uruguay, balsamic vinegar cream, rocket, Parmesan 22.Ossobuco di Antonio 23,00 € 23.Kalfslapje, Parmaham, vleessaus, groene peper, raketsla, Parmezaanse kaas 23,00 € Escalope de veau, jambon de Parme, jus de viande, poivre vert, roquette, Parmesan Veal escalope, Parma ham, green pepper, gravy, rocket, parmesan cheese 24.Kalfslapje, zwarte truffel, oesterzwammen 23,00 € Escalope de veau, truffe noire, pleurotes Veal escalope, black truffle, oyster mushrooms 25.Kalfslapje, Parmaham, salie, witte wijn 20,50 € Escalope de veau, jambon de Parme, sauge, vin blanc Veal escalope, Parma ham, sage, white wine 26.Kalfslapje, aubergine, Mozzarella 20,50 € Escalope de veau, aubergine, Mozzarella Veal escalope, eggplant, Mozzarella 27.Kalfslapje, Siciliaanse citroen, salie 20,00 € Escalope de veau, citron de Sicile, sauge Veal escalope, Sicilian lemon, sage 28.Geroosterde inktvis, saus van kerstomaten met honing, krokant Italiaans varkenswangspek 23,00 € Poulpe rôti, sauce de tomates cerises au miel, lard italiens croustillant Roasted octopus, sauce of cherry tomatos with honey, Italian pork cheek bacon 29.Filet van zeebrasem, olijven, kappertjes, kerstomaten 23,00 € Filet de dorade, olives, basilic, tomates cerise Fillet of Gilt Head bream, olives, capers, cherry tomatoes Dolce 30.Tiramisu 7,00 € 31.Mascarpone- en pure chocolademousse, krokantje en biscuit van hazelnoot 7,00 € Mousse au mascarpone et chocolat noir, croustillant et biscuit aux noisettes Mascarpone and dark chocolate mousse, hazelnut crunchy and biscuit

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