Truffelmenu

 

 

 

Rundercarpaccio met zwarte truffels

 

 

Ravioli Tartufo, met zwarte truffels,

oesterzwammen en truffelroom

 

 

Runderhaas Rossini

of

Staartvismedaillons met champagne

en zwarte truffels

 

 

Dessert van de chef

 

 

Menu truffes

 

 

 

Carpaccio de bœuf aux truffes noires

 

 

Ravioli Tartufo, aux truffes noires,

pleurotes et crème de truffes

 

 

Tournedos Rossini

ou

Médaillons de lotte au champagne

et truffes noires

 

 

Dessert du chef

 

 

Truffle Menu

 

 

 

 Beef carpaccio with black truffles

 

 

Ravioli Tartufo, with black truffles,

oyster mushrooms and truffle cream

 

 

Fillet of beef Rossini

or

Monkfish medaillons with champagne

and black truffles

 

 

Chef ’s dessert

 

 

van oktober tot en met maart - d'Octobre à Mars  - from october till march

 

 

58,50 euro

 

 

terug naar/retour/back to menu  >

Webdesign:  www.axelart.be

Copyright © 2017 Ristorante Antonio Morreale - Steenokkerzeelstraat 151 1930 Zaventem - 02/721 00 81